OBSERVATORI CONTRA L’HOMOFÒBIA

L’OCH és una eina al servei del col·lectiu LGTBI i de la ciutadania per fer possible unes vides dignes i per la garantia dels drets i les llibertats. Els nostres serveis jurídic i psicosocial s’encaminen a un acompanyament transversal de la situació discriminatòria per poder acompanyar la vulneració de drets i fer impacte polític, tot exigint a les administracions la implementació de les eines que mandaten els diferents marcs legals i normatius de garantia de drets aconseguits sempre des de la força de l’activisme a peu de carrer!

Un dels serveis més representatius son els punts LGTBI-feminismes que oferim a diverses festes del país per atendre agressions, violències o discriminacions en els espais d’oci, per fer de l’oci nocturn un espai segur per a dones i-o persones LGTBI. 

Observatori contra l’homofòbia
C Comte Borrell, 22  | 08015 Barcelona | 93 217 26 69 |
coordinacio@och.cat
https://och.cat/ 
https://www.facebook.com/ochcatalunya/ 
https://twitter.com/OCL_H
https://www.instagram.com/och.cat/

Recomanacions de l’Observatori contra l’homofòbia amb motiu de NOSaltres: Setmana LGTBI+ 2020

En aquests moments difícils per al món del teatre volem recomanar aquesta obra que remou consciències i parla precisament de l’assetjament escolar ara que encetem aquest complex curs marcat per la Covid_19. Es titula ‘Here Comes Your Man’ del dramaturg Jordi Cadellans, protagonitzada per Sergi_Cervera i Marc Ribera al Teatre Gaudí de Barcelona.

Posted in activitats, Sin categoría, suggerim.