LLIBRERIA ANTINOUS

La Llibreria Antinous  especialitzada en temàtica Gai-Lèsbica va obrir les seves portes al juny de 1997 a Barcelona al carrer Josep Anselm Clavé (Ciutat Vella) al costat mateix de les mítiques Rambles de la ciutat.

Ara portem 23 anys de trajectòria i fa 4 anys que estem en una nova ubicació en el cèntric Eixample,  en una part de la ciutat coneguda com el “Gaixample”, al carrer Casanova,72.

La nostra especialització es va ampliar i va passar a ser de cultura LGTBI+ (gai, lesbiana, bisexuals, transsexuals i intersexuals).

Disposem d’una àmplia gamma de llibres des de narrativa, poesia, teatre, assaig, biografies, memòries. Destacant la narrativa infantil i juvenil on trobem contes didàctics dirigits a famílies i educadors.

El nostre catàleg d’audiovisuals és extens i complet es poden consultar els més de 300 títols en la nostra pàgina web www.antinouslibros.com.

Col·laborem assíduament amb el Casal Lambda, el Centre LGTBI de Barcelona , l’Associació d’Escriptors en LLengua Catalana (AELC) que organitzen el QLIT i en la Mostra de Cinema Gai i Lesbià Fire.

Disposem d’un blog on es poden consultar totes les activitats (Presentacions, Club de Lectura, Rutes literàries, Xerrades i conferències.

Llibreria Antinous
c/ Antinous, 72 | Barcelona | 933 01 90 70
libreriaantinous@yahoo.es
https://www.antinouslibros.com 
http://libreriaantinous.blogspot.com

https://www.facebook.com/libreriaantinous/
https://twitter.com/antinouslibros
https://www.instagram.com/libreriaantinous/ 

Recomanacions de la llibreria Antinous amb motiu de NOSaltres: Setmana LGTBI+ 2020

1. Presentació de “Desafiando al olvido. Waldo de Ríos, la biografía” a càrrec de Miguel Fernández, autor i Gabriel J. Martín, psicòleg i escriptor i Blanca Rosa Roca, directora de Rosa Editorial. Divendres 2 d’octubre a les 19h.

2. Club de lectura. Xerrada en torn al llibre “El exiliado de Capri” a càrrec de Rodolfo Vargas. Dissabte 3 d’octubre a les 19h.

Posted in activitats, suggerim.