Jornada de presentació del projecte Gènere i Igualtat amb tots els equips de centres cívics de l’Eixample

El passat 27 de juliol l’equip del Centre Cívic Sagrada Família va presentar el projecte de gènere i igualtat als equips de treballadores i treballadors dels centres cívics de l’Eixample.
La sessió va ser preparada amb afany i dedicació doncs feia mesos que volíem compartir les nostres idees i accions sobre com podem treballar amb perspectiva de gènere a un centre cívic.
Vam presentar les principals línies de treball en informació, comunicació, programació i coordinació, parlant des de la nostra experiència i compartint les reflexions i criteris de com incorporar la perspectiva de gènere en les nostres tasques i funcions al centre cívic. El Casal Infantil va exposar el seu projecte en coeducació presentant diversos materials i reflexions.
Vam participar de la jornada 51 persones: 36 dones i 15 homes. Al debat final van sortir reflexions molt interessants com per exemple: està la cultura de proximitat més feminitzada que altres àmbits culturals?; variables i criteris de programació; o com afecten els estereotips lligats a certs colors i peces de roba durant la infància.
Agraïm la participació de la consellera en Feminismes i LGTBI, les tècniques del Districte, la nostra assessora del projecte i principalment als equips dels centres cívics de l’Eixample. Va ser una jornada plena d’aprenentatges i que ens dóna empenta per continuar treballant i compartint. Podeu veure algunes fotografies i seguir el fil de la jornada a: https://twitter.com/centrecivicsafa/status/890599688147161088

Posted in activitats.