CASAL DE BARRI ESPAI 210 

El Casal de Barri Espai 210 és un equipament nascut de la lluita del teixit associatiu del barri per poder gaudir d’un punt de trobada i així fomentar el treball en xarxa entre les diverses entitats, equipaments públics de l’entorn i els veïns i veïnes, oferint espais i activitats en què es fomenti l’intercanvi, la creació i el voluntariat, donant resposta a les necessitats i les demandes del veïnat del barri, de manera participativa i inclusiva.

Tot es construeix a partir d’iniciatives i activitats culturals, artístiques, educatives, solidàries, saludables, d’interrelació entre les entitats i de col·laboració entre el diferents equipaments, actors socials i culturals.

Casal de Barri Espai 210
C Padilla, 210 baixos | 08013 Barcelona | 93 265 36 45
espai210@gmail.com 
https://www.barcelona.cat/casalsdebarri/espai210/
 
https://www.facebook.com/CasaldeBarriEspai210/

Recomanacions del Casal de Barri Espai 210 amb motiu de NOSaltres: Setmana LGTBI+ 2020

Com cada any durant la setmana LGTBI, han programat un Taller familiar “La família de les germanes Algaba“, serà el dissabte 3 de setembre a les 11:30h, cal inscripció prèvia a espai210@gmail.com. 

Us convidem a veure un espectacle de titelles. Aquesta és la història de la Joana i la Mariona, dues germanes, on una d’elles haurà d’explicar a la classe que té dues mares. Per fer-ho rebrà l’ajuda d’una amistat molt especial, que li donarà la joguina perfecta per demostrar que les famílies ho son a tot arreu! L’espectacle es completarà amb un taller de creació de titelles amb material reciclat. 

A càrrec de: La Boia Teatre.
Organitza: Xarxa Dos Deu. Col·labora: Casal de Barri Espai 210 i Centre Cívic Sagrada Família. 

Dibuixant el gènere” de Gerard Coll-Planas és el llibre ideal per fer una primera pressa de contacte amb la teoria de gènere i començar a veure que no tot és com ens han fet creure des de petites. T’ajuda a respondre preguntes i te’n genera de noves molt interessants! El llibre engloba totes les qüestions que giren entorn del gènere i aporta una visió global molt complerta, A més a més, tot el text està acompanyat d’il·lustracions que ajuden a entendre tots els conceptes que s’hi expliquen d’una forma molt amena i divertida. 100% recomenable!!!

Posted in activitats, suggerim.